SLAŠČICE IN PECIVA

Polepšajte praznovanja

in posebne priložnosti!

Mehko, sočno ali čokoladno, v naši slaščičarni vam
vsak dan postrežemo z majhnimi ročno izdelanimi mojstrovinami.

Pri slaščicah kot so keksi, pecivo, rezine in torte ga ni čez domačo izdelavo. Tega se zavedamo tako mi kot tudi naše stranke, ki cenijo kakovost in odličen domač okus.

Kaj vam lahko ponudimo?

Pecivo v naših slaščičarnah ter pecivo za praznovanje

Ljubitelji drobnega peciva imajo radi naše slastne rezine.

Sveže rezine in pecivo: Ruske kape, Bela pita, Minjoni z roladicami, Snežne kocke, Sacher rezine, Rolada tris (roladice z marmelado in čokolado), Rolada mix (roladice brez moke: bučne, lešnikove in orehove), Cakepopsi na palčki, Pecivo in kreme v kozarčkih po naročilu.
Trajnejše rezine in pecivo: Biskvitne rezine, Črno bele rezine, Črno bele rezine z brezlutensko moko, Figaro rezine, Kokos kocke, Mešane kroglice, Rafaelo kroglice, Rumove kroglice, Sestavljene rezine (kokos, lešnik, mak), Sestavljene okrašene rezine, Maslene kocke, Punč kocke, Domače rezine z orehi, Linške rezine z ribezovo marmelado, Figove rezine.
Sveže pecivo, ki ga lahko dnevno kupite tudi v naših slaščičarnah: Zagrebška rezina, Kremšnita, Punč kroglica, Čebelji pik, Sadna omletka, Kokosova bomba, Ježek, Labod, Zimski sladoled, Šamrole (penovke), Princeske, Išlerji z masleno krem, Brodnjak rezina (z bučnicami in malinami, Sveži kvadratki ter Diabetična šarlota.

V spletni trgovini lahko naročite:

Slana peciva

Za vaša praznovanja si lahko naročite tudi slano pecivo po naročilu: Polnjene slane posodice z različnimi nadevi (skuta, šunka in sir, bučnice ipd.), Slane palčke in slane žepke z različnimi nadevi, slane krekerje in slani mix na pladnju.

Pite, gibanice in zavitki

Naše pite, gibanice in zavitki so posebno dobrega okusa. Znani smo po odličnih gibanicah s skuto, orehi, s piro in ajdo ali pehtranom. Pečemo pa tudi Prekmursko gibanico, zavitke vseh vrst (jabolčne, skutine, sadne), zavihančke in žepke z različnimi nadevi. Dnevno vam ponujamo Jabolčno pito, ter borovničevo in višnjevo pito z maslom.

Glede na sezono imamo v naši ponudbi tudi posebne vrste pit in zavitkov (kaki, slive, hruške ipd.)

Potice, kolači in rulade

Se spomnite potic, kot so jih pekle naše babice? Tudi pri nas jih lahko kupite:

Orehovo potico, makovo potico, lešnikovo potico, potratno potico, diabetično potico, rožičevo potico, pirino potico, orehovo potico s čokolado, kokosovo potico in pehtranovo potico.

V prazničnem času lahko pri nas kupite tudi snežni kolač, madžarske poti, sadni in mlečni kruh.

Dnevno vam ponujamo tudi mehki domači prijatelj z orehi, ter različne vrste rulad.

V pustnem času se lahko pri nas sladkate s flancati in krofi.