KEKSI


KEKSI


Domači keksi

iz naše pekarne

Že 30 let za vas pečemo tradicionalne linške oči, radvanjske in domače kekse.
Keksarna Brodnjak že več kot 30 let peče tradicionalne linške oči, radvanjske in domače kekse. V zadnjih 15 letih smo skupaj z vašimi željami in zdravem načinu življenja razvijali nove izdelke, dizajne in nenehno dvigovali kakovost keksov.

Uporabljamo kakovostne oreščke in sadje, ter ne dodajamo nobenih umetnih barvil, konzervansov ali arom. Uporabljamo kakovostne maščobe. Kekse v veliki meri izdelujemo in dodelujemo ročno, kar se pozna tudi na okusu in izgledu.


Določene vrste keksov so pečene s 100% maslom, kar jim daje še poseben pristen okus domačnosti. Če tem keksom dodamo še pirino ali ajdovo moko ter jih sladkamo z medom, jih lahko brez slabe vesti pojemo.

Pečemo tudi tri vrste diabetičnih keksov (diabetične blazinice, orehove zvitke in rogljičke), ki so sladkani s sladkornimi nadomestki. Pri nas boste našli tudi kekse z brezglutensko moko (gluten možen v sledovih) in kekse iz ajdove moke (gluten možen v sledovih). Priložnostno ali po naročilu pa pečemo tudi kekse brez moke (pokavci, gluten možen v sledovih).


Za praznike vam lahko ponudimo kekse v velikonočni ali božični verziji. Za podjetja pripravljamo tudi različna poslovna darila. Od manjših paketov keksov v vrečkah do večjih paketov v darilnih škatlicah. Keksi so opremljeni s pentljami in logotipom podjetja.

Za Valentinovo pa vas lahko presenetimo s keksi v obliki srčkov ali ptičkov.

Po naročilu vam lahko kekse pripravimo tudi v drugih izbranih embalažah (darilne škatlice kozarci, darilne vrečke, posebej izdelana embalaža).


Nekaj najbolj priljubljenih keksov pri naših kupcihV ponudbi tudi tudi:

ajdovi keksi z orehi (brez glutena), polnozrnati keksi, blazinice jabolčne, blazinice kokos z maslom, blazinice borovničeve, blazinice marelične, blazinice pirine z ribez marmelado, brezglutenski keksi, bučman keksi, cimet-ingver svedri, čajne kapice polnjene (borovnica, kokos), čokolešnik rogljički z maslom, diabetične blazinice in zvitki, diabetični rogljički, domači prijatelj, gambrinus keksi, kokos poljubčki, kokos kepice, janeževi upognjenci, linške oči s polnozrnato moko, medenjaki, orehovi zvitki, orehove palčke, pirini rogljički maslo med, pirini keksi ročni med datelj, pokavci, polnjeni keksi z limono, radvanjski keksi, španski vetrci, spekulatius, vanili rogljički, vanili rogljički maslo lešniki

V spletni trgovini pa lahko naročite: