KEKSARNA

BRODNJAK

Čeprav kot majhno družinsko podjetje že 30 let skrbimo za posladek na praznovanjih, rojstnih dneh, porokah ali v čisto običajnih dneh, še vedno z vso začetno vnemo in navdušenjem vsak dan znova pripravljamo slastne kekse in peciva. Velik poudarek dajemo ročni izdelavi slaščic in naravnim sestavinam, saj le to zagotavlja pravi domač okus.

Kljub temu, da vam bomo na teh straneh poskusili predstaviti našo ponudbo, nič ne more nadomestiti obiska naše slaščičarne ali trgovine. Recepti naših babic s pridihom modernega, ter izbrane sestavine so temelj naših slaščic. Okusite razliko naših tortic, drobnega in pekovskega peciva ter nas obiščite v eni izmed naših slaščičarn ali prodajaln, kjer vas bomo razvajali z odličnimi vonjavami in okusi. Vse naše mojstrovine lahko seveda vzamete tudi za domov ali jih preprosto naročite vnaprej za vašo pogostitev doma.

Smo tudi ponosni prejemik IFS certifikata

»Podjetje Keksarna Brodnjak d.o.o. je v letu 2020 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za pridobitev certifikatov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

NAŠA

ODLIČJA

Leta 2011 smo prvič sodelovali na 11. ocenjevanju kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva in testenin Sekcije za pekarstvo Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij v organizaciji Gospodarske Zbornice Slovenije.

5. februarja 2011 smo tako prejeli dva zlata odličja za naše tradicionalne Linške oči (400g)  in za Mešane domače kekse (400g). Nagrajena izdelka sta visoke kakovosti in ne vsebujeta aditivov, temveč veliko ročnega dela.

13. februarja 2014 smo ponovno prejeli dva zlata odličja za naše Orehove rogljičke in za Mešane domače kekse (400g).

Leta 2017 smo ponovno prejeli zlato odličje za naše Orehove rogljičke (250g).

IN

MNENJA NAŠIH KUPCEV

 • Ema, Maribor
  Obožujem Višnjevo rezino. Pa Breskvice so ful dobre. Priporočam!

  Ema, Maribor

 • Jožica, Ljubljana
  Ob družinskih slovesnostih vedno naročim pecivo v Keksarni Brodnjak. Toliko okusnega in raznovrstnega peciva in rezin imajo, da se doma tega ne izplača pripravljati.

  Jožica, Ljubljana

 • Katarina, Prevalje
  Prijateljice so mi povedale, da so kupile v Qlandiji okusne orehove in makove potice. Poskusila sem tudi Lešnikovo potico ter Potratno potico in lahko rečem samo... odlično!

  Katarina, Prevalje

Vabimo vas da

v našo spletno trgovino